Kara'dan Evde Kalın Desteği

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB) Başkanı Beyler Kara, yetkililerin işlerinin başında olduğunu, özverili ve azimli bir şekilde çalıştıklarını dile getirerek vatandaşa evlerinde kalmaları önerisinde bulundu.

GESOB Başkanı Kara, Yeni tip koronavirüse karşı önlem çalışmaları kapsamında yıkama, ilaçlama, dezenfeksiyon, uyarı, beyaz masa, Vefa Sosyal Destek Grubu gibi tüm çalışmaların Valilik, Belediye, Emniyet ve Jandarma ekiplerince titizlikle yapıldığını söyleyerek, vatandaşların evlerinde kalarak yetkililere daha çok yardımcı olacağını dile getirdi.
Tüm yetkililerin virüse karşı çok büyük bir mücadele başlattığının altını çizen GESOB Başkanı Kara, “Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek’in vatandaşlarımız için gösterdiği tüm çalışmalarda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi. 

GESOB Başkanı Kara, “Bilindiği üzere, yeni Koronavirüs ağız, göz, burun teması yoluyla doğrudan ya da dolaylı olarak yayılan ve solunum yolu enfeksiyonu yaratan bir virüstür. Yetkililerde kentte titiz bir çalışma yapılıyor. Vatandaşlarımızın evlerinde kalarak bu çalışmalara yardımcı olması gerekiyor. Zorunlu olarak iş yerleri açık olan esnafımızın sosyal mesafeye dikkat etmesi gerekiyor.  Hep birlikte olarak tüm dünyayı saran bu virüsten kurtulacağımıza olan inancım tamdır. Vatandaşlarımızın sakin olmaları ve yetkililerin tüm uyarılarını dikkate alması gerekiyor. Sahada her zaman bizler mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yaptığı bu üstün hizmetler ise takdiri hak ediyor. Tüm sağlık çalışanlarımızın Allah yardımcısı olsun. Tüm ülke gibi bizlerde onlara minnettarız. Gün birlik günüdür. Evde kal Türkiye, evde kal Gümüşhane” diye konuştu.