Karşılıklı Duyurular, Siyasallaşma Polemiği

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas 23.06.2019 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 1954 Kelkit Belediye Sporun  siyasallaştığını ve isim değişikliği yapılırken toplumun ve belediyenin ortak fikirlerine danışılmadığını iddaa ederek , 1954 Kelkit Belediye Sporun , yönetim kurulunun seçimli kongreyle yenilenmesini talep ettiklerini dile getirdi.

Bu duyuruya cevap olarak 1954 Kelkit Belediye Spor ise şu ifadelere yer verdi. Kulüp yönetimimiz bu güne kadar takımımızın menfaatlerinden başka hiçbir siyaset gütmemiştir.Kulüp isminin istişareyle alınmadığı iddaasına ise şu cümlelerle cevap verildi. “Kulübümüzün ismi tüm paydaş sponsorlarımızın bilgisi ve isteği dahilinde değişirken, bu gün Kamuoyuna bizim bilgimiz yoktu demek hangi duruşla izah edilebilir. “

Bir an önce bu kısır döngü tartışmalarının bir tarafa bırakılarak , gerek Belediye Yönetimi gerek 1954 Kelkit Belediye Spor yönetimi  aynı masaya oturarak sorun teşkil eden durumların gözden geçirilmesi ve gereken adımların beraber atılması aciliyet gerektiren bir durumdur.Gerekli hassasiyetin gösterilmesi iki taraf  ve  halkımız adına sergilenecek en iyi tutumlardan biri olacaktır.