Kaymakam Algın Ünlüpınar'a Ziyaret Gerçekleştirdi

Ünlüpınar Hafız İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Okulun genel durumu ve ihtiyaçları konusunda okul müdürü Yılmaz Albayrak'dan bilgi alan Kaymakam Algın, ardından sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip derslerinde başarılar diledi.

Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nuda ziyaret eden Kaymakam Algın, kurs hocaları ve öğrencileri ile bir araya geldi. Kur'an kursunun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları gezerek öğrencilerle dersleri ve gelecek planları hakkında sohbet edip derslerinde başarılar diledi.

Ziyaret’ini Ünlüpınar beldesinde sürdüren Kaymakam Algın, Belde halkıyla istişarelerde bulundu. Beldede faaliyette bulunan işyerlerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

Esnaflardan işleri hakkında bilgi alarak sorun ve taleplerini dinleyen Kaymakam Algın’ın, ziyareti esnasında esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu. 
Kaymak Algın’a Ünlüpınar Belde belediye Başkanı Ahmet Nas, İlçe Müftüsü Sıtkı Bektaş,  Milli Eğitim Müdürü Metin Kaya ve Jandarma Komutan Vekili eşlik etti.