Kaymakam Aydın Muhtarlar Kahvaltısında

Kelkit mahalle ve köy muhtarları derneği cumartesi günü saat 10 da Kelkit boğaz kafe’de kahvaltı programı düzenledi.

 

Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Garnizon komutanı Yüzbaşı Özgün Denız Gezici, ilçe Emniyet müdürü Şahin Dizman ve köy Muhtarları’nın katıldığı kahvaltı programında bir konuşma yapan kaymakam Aydın; Konuşmasında Muhtarlar demokrasimizin vazgeçilmezidir, devlet ile vatandaş arasında köprü vazifesini ifa eder köylerimizde amir pozisyonundadırlar dedi.

 

Kaymakam Aydın; Sözlerinin devamında önümüzde bir seçim var belki birçoğunuz tekrar seçilmeyebilirsininiz, burada hem muhtar hemde muhtar adaysınız,  köylerimizin amir olduğunuzu unutmayın, köylerde Uhulet ve suhulet içerisinde seçimleri gerçekleştirin, bu kahvaltı bazılarınız için belki veda kahvaltı’sı da olabilir ifadesinde bulundu.

 

Kaymakam Aydın aramızdan vefat ederek ayrılanlara Rahmet sizlere de Bugüne kadarki hizmet ve katkılarınız için teşekkür ediyorum. Bölgesinde veya köyünde herhangi bir sıkıntısı olan muhtarımız varsa buyursun bizimle paylaşsınlar diyerek sözlerini tamamladı.

 

Muhtarlar Dernek başkanı Aydın Akın ise yaptığı konuşmasında, kahvaltı programına katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu kahvaltı bir veda kahvaltı’sı da olabilir katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum dedi.