KBB Uzmanı Op Dr. Oğuz Kaan Önder`den Kelkit`te bir ilk daha

Yaklaşık 1 yıldır Kelkit Devlet Hastanesinde kulak burun boğaz uzmanı olarak çalışmakta olan Op Dr. Oğuz Kaan Önder; yaptığı ameliyatlarla adından bolca söz ettiriyor.

Yaptığı burun estetiği ameliyatlarıyla sadece Gümüşhane`ye hitap etmeyen Dr. Önder Trabzon, Bayburt, Erzincan başta olmak üzere Türkiye`nin farklı yerlerinden gelen hastaları da ameliyat etmektedir.

İşitme sıkıntısı çeken ve doktor doktor gezen gerek işitme cihazı kullanan gerek yıllardır ilaç tedavisi alan hastaları tek seansta ameliyat ederek normal işitme sağlığına kavuşturarak bir ilke daha imza atmıştır.

Yaptığı işitme ameliyatlarıyla hastaları işitme cihazı kullanmaktan kurtaran Dr. Önder aynı zamanda işitme azlığının verdiği kulakta çınlama ve oluşan kronik akıntıları da kökünden tedavi ediyor.

Kendisiyle yaptığımız röportajda Kelkit devlet hastanesinde mevcut olan operasyon mikroskopu ve ameliyat araç gereçlerinin bir üniversite hastanesinden eksiği olmadığını belirten Doktor Önder; bu sayede kulağa dışarıdan herhangi bir kesi yapmadan dikişsiz ameliyatları sonlandırdığını belirtiyor. Ameliyattaki konforun da hastaya operasyon sonrası yansıdığını ve  ertesi gün hastaları normal hayatına dönmek üzere taburcu ettiğini belirtiyor. Kulağa mikroskobik transkanal yaklaşım olarak tanımladığı bu ameliyatla eskiden olan ameliyat sonrası en az bir hafta kulakta sargıyla dolaşma, kanama ve şiddetli ağrı problemlerinin de ortadan kalktığını belirtiyor.