Kelkit - Ünlüpınar duble yolu ne zaman açılacak ?

Gümüşhane-Kelkit karayolu üzerinde inşası bittiği halde asfaltlanması yapılarak trafiğe açılmayan yol sürücülerin tepkisine neden oluyor.

Gümüşhane - Kelkit karayolu üzerinde Kelkit Dörtyol ile Ünlüpınar arasındaki bölünmüş yolun inşası  2013 yılında  bittiği halde çeşitli bahanelerle yıllardır asfaltlanması yapılmayarak adeta kaderine terk edilmiş halde duruyor olması yolu kullanan vatandaşların eleştirisine neden oluyor.

 

Söz konusu yol hakkındaki vatandaşın tepkisini dönem dönem dile getirdiğimiz gazetemiz Gümüşhane Ekspres bir kez daha dile getirerek tepkileri duymazdan gelen ilgili ve yetkilileri uyarıyor devletin gücünü vatandaş görsün istiyoruz.

Vatandaşların tepkiyle sorguladığı yolun bitirilip projeye uygun hale getirilip açılışı neyi ve kimi bekliyor? Buradan ilçe halkı adına memlekette söz sahibi olan başta karayolları yetkilileri ve Milletvekillerimiz olmak üzere siyasette söz sahibi olan herkese sesleniyor ve soruyoruz “bu yolun hizmete açılması için daha ne kadar bekleyeceğiz?

 

AK Parti her alanda gerçekleştirdiği devrim niteliğinde çalışma ve projeler sayesinde milletin teveccühünü kazandığı herkesçe bilinen bir gerçekken söz konusu yolun uzun zamandır bitirilip hizmete açılmaması üzücü ve güvenli seyahat etmenin önünde acı bir gerçek olarak ortada durmaktadır.