Kelkit Ak Parti İlçe Teşkilatından Başhekim Sağlam'a Hayırlı olsun Ziyareti

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas beraberinde Ak Parti Kelkit ilçe başkanı Sadi Tüysüz, Ak Parti ilçe yöneticileri, Belediye meclis üyesi Köksal Yiğit, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Musa Demir ile birlikte, Kelkit Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzman Doktor Mustafa Sağlam’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

 

Edinilen bilgiye göre Başhekim Sağlam, Başhekim Yardımcısı Dr. Muhammet Olgun, Kelkit Devlet Hastanesi İdari İşler Müdürü Mehmet Mayda, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Meral Fidan Uçan, Müdür yardımcısı Mücella Dinç’in hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde Hastane’nin ihtiyaçları ve yapılması gereken konular hakkında istişare ettiler.

 

Başhekim Sağlam ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken hastalarının bilmesi gereken konuya da açıklık getirerek şu ifadeyi kullandı ve dedi ki, biz başhekim olarak atandık ancak; Poliklinik hizmetlerini sabah başlayıp öğlene kadar aksatmadan yürütüp hasta muayenesine devam, edeceğiz, bu konuda hastalarım müsterih olsunlar, ifade etmek istiyorum dediği öğrenildi.