Kelkit Belediye Hürriyetspor haftayı lider bitirdi

14.10.2018 Pazar günü (Dün) Kelkit Belediye Hürriyet Spor ile  Serhat Ardahan Spor karşı karşıya geldi. Müsabakanın ilk dakikalarında Serhat Ardahan Spor iyi oynuyor gibi görünse de oyuncumuz, Burak Kütükçü’nün ilk golüyle sendelemeye başladı.Temsilcimiz Hürriyetspor’un oyuncusu Enes Ocak ‘ın 2. Golüyle 2-o yenik olarak soyunma odasına gidebildi.

İkinci yarıya 2-0 Morelmotivasyonu yüksek çıkan Kelkit belediyesi Hürriyetspor rakip takımın filelerini Ömer Kaygusuz’un havalandırdığı 3.golle Serhat Ardahan spor adeta sahada zor durumdaydı ki, birkaç dakika sonra Skorbort’ karşılaşmada 88 dakikayı gösteriyordu ki” Enes Ocaklı’nın ayağından 4.Golümüz geldi, Skorbort maçın 4-0 Karşılaşmanın 90. Dakikasını gösterdi. Bu sonuçla temsilcimiz, haftayı lider olarak tamamladı. Önümüzdeki hafta deplasmanda Bayburtspor’la karşı karşıya gelecektir.

Müsabakayı izlemek üzere Şeref Trübünlerinde Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kulüp Başkanımız Yaşar Nas, Gümüşhane gençlik ve spor il müdürü İsrafil Aslan, Ak parti İlçe Başkanı Akif Turan, MHP ilçe Başkanı Özkan Keskin, Kelkit ilçe emniyet müdürü Şahin Dizman, ,Kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar  izledi.