Kelkit Belediyesi Asfaltlama Çalışması Başlattı

Kelkit Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında başlatılan yol onarım ve asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Kelkit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde birçok mahalle ve cadde asfaltlanıyor. Belediye Başkanı Aziz Nas Kelkit ilçesinde yol onarım ve asfaltlama çalışmalarının kademeli olarak devam ettiğini belirterek, "Aciliyet sırasına göre belirlemiş olduğumuz program dâhilinde çalışmalarımıza hız verdik. Hedefimiz ilçemizde kötü hiçbir yolun olmamasıdır. İmkânlar el verdikçe tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Kelkit’in her bölgesinde, kimse buraya uğramıyor denilen bölgelerinde dahi hizmet üretiyoruz. Özellikle vatandaşlarımızın ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması adına asfaltlama çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dâhilinde cadde ve sokaklardaki asfaltlama çalışmalarını düzenli olarak yapıyor. Kelkit’te en ufak bir asfalt sorunu kalmayana dek çalışmalarımızı özverili bir şekilde sürdüreceğiz” dedi.

 Asfalt çalışmalarıyla yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulacaklarını belirten vatandaşlar ise çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Aziz Nas’a ve ekibine teşekkür etti.