Kelkit Belediyesi Dezenfekte Çalışmalarını Sürdürüyor

Kelkit Belediyesi tüm ülkeyi etkisi altına alan koronavirüs (covid-19)’a karşı toplumun sıkça kullandığı alanlarda dezenfekte işlemi uyguladı. 

Kelkit Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında dezenfekte işlemlerini sıklaştırdığı alanların başında kamu  kurumları başta olmak üzere tüm sosyal alanlarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Kelkit Belediyesi toplumun herkesiminin sıkça kullandığı ulaşım araçları olan şehir içi dolmuş, ticari taksi, kalabalık ve risk oluşturacak alanlarda dezenfekte çalışmaları yoğunlaştırarak koronavirüs salgınına karşı tedbirleri en üst seviyeye çıkararak cadde ve sokakları güvenilir hale getirdi. 
 
Konu hakkında açıklama yapan Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas " koronavirüse karşı hükümetimizin almış olduğu tedbirler var, belediye olarak bizimde alacağımız tedbirler söz konusu ancak vatandaşın kişisel olarak alması gereken tedbirler çok önemli bu konuda sürekli gazetelere açıklamada bulunurken belediyenin hoparlörden  anonslar yaparak kıymetli hemşerilerimizi biraz daha duyarlı olmaya ve tedbiri elden bırakmamaya davet ediyoruz’’,dedi.