Kelkit Belediyesi Hüriyetspor'un kalecisi'nin yakınları denizde boğularak hayatlarını kayıp ettiler

Kelkit belediyesi Hürriyetspor’un başarılı kalecisi Ersin Köken’in ablasının oğlu Emrah Veral ve eniştesinin yakınları Samsun'da serinlemek üzere girdikleri denizde  boğularak hayatlarını kayıp ettiler.

Havanın Rüzgarlı denizin ise dalgalı olması nedeniyle,  3'ü aynı aileden olmak üzere 4 kişi boğuldu, bir kişi ise hastaneye kaldırıldı. Atakum ilçesi Dereköy mevkisinde Kadir, Emrah, Erkan ve Mehmet Veral ile Furkan Şener denize girdi. Bu kişilerin, bir anda suda gözden kaybolmaları üzerine yakınları kurtarma ekiplerine haber verdi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Sahil Güvenlik ve dalgıç ekiplerince yürütülen çalışma sonucu 5 kişi de sudan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede Kadir, Emrah ve Erkan Veral ile Furkan Şener'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kentteki özel bir hastaneye kaldırılan Mehmet Veral'ın ise sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kelkit belediyesi Hürriyetspor’un Kulüp Başkanı Yaşar Nas’tan edindiğimiz bilgiye göre kaleci Ersin Köken’inde içlerine dâhil olduğu tüm oyuncularla birlikte hazırlık maçı için Trabzon’a gidiyorken yolda üzücü haberi aldıklarını ve sevilen başarılı file bekçisi Köken’i Maça çıkmadan Samsun İline gönderdiklerini belirten Nas olaydan büyük üzüntü duyduklarını sabır ve metanet dileklerini ifade etmek istedikleri belirttiler.