Kelkit belediyesi karla mücadele ediyor

Kelkit'e  Cuma günü başlayan ve yoğun şekilde etkisini gösteren kar yağışıyla birlikte Kelkit Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına başladı.

Belediye Vatandaşların kar yağışından olumsuz olarak etkilenmemesi için şehir merkezindeki temizlik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Kar kalınlığının 30 santimetreye kadar ulaştığı İlçe merkezinde, vatandaşların mağdur olmaması için günün erken saatlerinden itibaren başlatılan çalışmalar kapsamında hem araç yolları hem de kaldırımları temizleme çalışması yapılıyor.
 

Kelkit Belediye Başkanı  Aziz Nas yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşların yaya ve araç trafiğinde zorluk yaşamaması için yoğun çalışma yaptıklarını kaydetti. Başta şehrin ana arterleri olmak üzere tüm bölgelerde temizleme çalışması yapıldığını kaydeden Nas, ilerleyen günlerde oluşabilecek olumsuz hava şartlarında vatandaşların etkilenmemesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 

 

Kelkit Belediyesinin göstermiş olduğu yoğun çalışmayla yolların ve kaldırımların kardan temizlenmesiyle olumsuz bir durumun yaşanmaması bekleniyor.