Kelkit Belediyesinde 3 Boyutlu Parke Taşı

Kelkit belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İlçe merkezi genelinde başlatılan kaldırım, bordür yenileme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  

Başkan Nas “Kaldırımlarda ilk kez uygulanan üç boyutlu kilitli parke” uygulamasıyla görsel zenginliğe katkıda bulunuyoruz dedi. Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, “Yol girmemiş, hizmet almamış, alt yapı ve üst yapı problemi olan bir tek mahalle bile bırakmayacağız, “dedi

Başkan Nas, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarının ardından gerçekleştirilen kilitli parke yol yapım çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyoruz diyerek plan ve program dâhilinde yaptığımız bu çalışmaların hepsini bizzat yerinde görüp inceleyerek, muhtar ve vatandaşlarımızla fikir alış verişinde bulunuyoruz”. Dedi.

Öncelikle halkımızın ulaşımında sıkıntıya neden olan kullanışsız yollarımızı genişleterek, parke taşlarıyla daha güvenli ve sağlıklı hale getiriyoruz diyen Başkan Nas, ”Siz değerli vatandaşlarımıza ve muhtarlarımıza hizmetlerimizde verdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür ederim. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri daha mutlu ediyor. Halkımızın içi rahat olsun. Plan ve program dâhilinde tüm mahallelerimize hizmetlerimizle dokunmaya devam edeceğiz” dedi.