Kelkit belediyesinden Hummalı Çalışma

Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas’ın talimatları doğrultusunda fen işlerine bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.
 
Yaz aylarının son günlerine yaklaşıldığımız şu günlerde, Kelkit belediyesi fen işlerine bağlı ekipler “İlçede hizmet girmemiş cadde ve sokak bırakmayacakları gibi ilçede eskimiş ve kullanışsız olan parkların tamamını sıfırdan yapacaklarını belirten Belediye Başkanı Aziz Nas, “Belediye hizmetlerinin girmediği hiçbir cadde ve sokak bırakmayacağız hemşerilerimizden biraz sabır diliyoruz, hizmetlerimiz öncelik sırasına göre gerek yer altı gerekse yer üstünde suratla devam ediyor.


Cumhuriyet mahallemiz çataklar bölgesi öğretmen evi sokağının  kesiştiği Hacı Burhan Şahin parkına bağlayan cadde ve sokaklarda  kaldırım yoktur,  yollar harap şekilde,  kullanışsızdı buraların yapımı için dört koldan ele aldık, inşallah çalışmalarımız planladığımız şekilde devam edecektir. Çalışmalar tamamlandığında ise çataklar pırıl pırıl olacaktır, İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”  dedi.