Kelkit çevre yolu korku yoluna döndü

Kelkit Çevre yolu polis kontrolünü geçer geçmez başlıyan tali yol girişinin bitişiğinde Özay Yener (36) yönetimindeki AH-196 JH plakalı yabancı bir araç ile Karşı yönden gelen Beytullah Nas (19) Yönetimindeki 29 DE 092 Plakalı motosiklet çarpıştı. 

 

Meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü Beytullah Nas hafif şekilde yaralandı.  Kelkit Devlet Hastanesine kaldırılan Motosiklet sürücüsü Nas’ın hayati tehlikesi olmadığı ve tedavi edilerek evine gönderildiği öğrenilirken kazayla ilgi güvenlik güçleri geniş kapsamlı soruşturma başlattı gelen bilgiler arasında yerini korumaktadır.

 

 

Şehrin orta yerinde kalan ve her yıl birkaç ölümlü trafik kazası yaşanmasın, her ay ise yaralamalı ve maddi hasarlı bir kaza gerçekleşmesin. Kaza mağduru vatandaşılar kaz ile ilgili yapmış oldukları açıklamada; '' son bir yılda bu yolda 3 ölümlü, çok sayıda ise yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geliyor.

 

Her defasında yetkililere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz ancak kimsenin sesimizi duyacağı yoktur. Buradan bir kez daha sesleniyoruz bu çevre yolu ölüm yolu olmasın çevre yolu Gümüşhane de ŞEHRİN DIŞINA ÇIKARILMAK İÇİN tüneller yapılarak dağın içinden geçiriliyor.

 Sürekli kazaların yaşandığı bu çevre yolunda birilerinin yakınlarımı ölmesi gerekiyor ki çevre yolu şehrin dışına taşınsın ''ifadelerini kullandılar.