Kelkit Devlet Hastahanesi Kelkit Eniştesine Amanet

Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimliğine Anestezi uzmanı Emre Kısa atandı.

 

Kelkit devlet hastanesi Başhekimliği görevini yürütürken personeller arasında eşitliği sağlayamadığı ve personelin kendisini tiye almayan başhekim uzman Dr. Murat Polat, büyük erdem göstererek başhekimlik görevinden istifa edip memleketi olan Gaziantep’te özel bir hastanede çalışmaya başlamıştır.

 

Eski Başhekim Murat Polat’tan boşalan Başhekimlik makamına Başhekim yardımcısı Anestezi uzmanı Emre Kısa getirildi.

 

Başhekimliğe getirilen Emre Kısa; Kendisinden beklenen performansı layıkıyla yerine getirip eskinin izlerini çabucak silecektir diyen ilçe halkı Emre bey Kelkit halkının bir parçasıdır. En azından Kelkit’in eniştesi olarak Öncelikle sağlık hizmetlerinde beklenen ve istenen hizmetin verilmesi konusunda bir gayret göstereceği inancındayız. İfadesini kullandılar.

 

İlçe halkı eniştemiz olan başhekime çok güveniyoruz kendisinin başhekim olarak atanması isabetli bir karar olmuştur, Sağlık konusunda gereken hizmeti en iyi şekilde verecektir ve Kelkit dışına hasta sevklerini en aza indirerek Sağlık konusunda tüm birim ve personeliyle bir ekip olup güzel işler yapacaktır. Diyor ve kendisine yeni görevinde başarı temennisinde bulunuyorlar.