Kelkit devlet hastanesinde bir soruna daha neşter vuruldu

Kelkit Devlet Hastanesi Bölge Hastanesi konumunda hizmet vermeğe devam ediyor.

 
Kelkit Devlet Hastanesi 23 bin 221 metrekare arsa alanında 19 bin 234 metrekare kapalı alana sahip çağın şartlarına uygun diğer il hastanelerinden farksız modern bir hastane konumunda kardiyoloji, kalp damar cerrahisi ve beyin cerrahı dışında hekim eksiği olmadan hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor.

 

Hastanemiz Hükümetin desteğinin yanı sıra gece gündüz demeden 24 saat her zaman pür dikkat görev yapan hastane başhekimi Uzman. Dr. Emre Kısa ve hastane müdürü Hayrettin Baş ve diğer hastane çalışanları, hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve güzel hizmet alması için mesaiyi meftunu gözetmeksizin fedakarca çalışmaktadırlar.

Bölgemizin evladı Kelkit eniştesi Başhekimimiz Uzman. Dr. Emre Kısa, son olarak hastane poliklinik girişinde biriken yağmur sularının alt kat acil girişine sızmasını önlemek üzere tüm park alanını yeniden su geçirmez malzeme ile izole ederek sızmayı engellemiş oldular.

Bizde Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak uzun zamandır takip ettiğimiz sızıntının giderilmesinde emeği geçen tüm hastane çalışanlarımıza hizmet aşklarından dolayı teşekkür ediyoruz.