Kelkit Dilara Öğretmen İçin Seferber Oldu

Ankara GATA’da lösemi hastalığı ile mücadele eden hemşehrimiz Dilara Şahin Güre için, kan ve kök hücre bağışı seferberliği başlatıldı.

 

Lösemi hastalığı ile mücadele eden Mali Müşavir hemşehrimiz Mete Şahin’in biricik evladı genç öğretmen Dilara Şahin Güre için, kan ve kök hücre bağışı seferberliği başlatıldı.

 

Ankara GATA’da tedavi gören genç öğretmenin tedavisi için, Kızılay ekipleri aracılığıyla Kelkit İlçe meydanı iş bankası önünde bağış yapılan Dilara Şahin Güre’nin bir an önce sağlığına kavuşması için bütün Kelkit halkı seferber olmuş durumdalar.

 

Kelkit Belediyesi tarafından yapılan çalışmaya, Kelkit kaymakamı Aziz Onur Aydın, Ak parti ilçe başkanı Sadi Tüysüz,Köylere hizmet götürme birliği müdürü Çetin Kaya, Belediye personelleri, duyarlı ilçe halkı, kan ve kök hücre bağışına destek oldular.

 

Kaymakam Aziz Onur Aydın bağış sırasında yaptığı çağrıda “hemşehrilerimiz’den ricamız bu konuda olduğu gibi bu neviden konularda da duyarlı olması ve bu gibi hastalıkların her insanın başına gelebileceğini belirtirken, vatandaşları kan ve kök hücre bağışında bulunmaları için çağrı” yaptı.

 

Kaymakam Aydın çağrısının devamında “Dilara öğretmen (kızımız)’a geçmiş olsun diliyorum, bu Dilara değil de başka bir kardeşimizde olabilir, bir gün bizim başımıza gelmeyeceğini kimse bilemez, bu yüzden ricamız herkes duyarlı olsun ve kan bağışında ve kök hücre bağışında bulunsun istiyorum “ dedi.