Kelkit Et Entegre Tesisi Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Kelkit’te kibrit fabrikasından sonra istihdama yönelik herhangi bir gelişme olmuyordu.

Organik tarım ve organik tarım enstitüsü gibi girişimler sonuç vermedi ve Hamhayel olarak Kelkit’in gündemine geldi gitti.

Kelkit bugünlerde yine et entegre tesisi yapımı ile gündeme geldi, siyasilerin vaatleri arasında önemli yer tutarken ilçe halkı bu sefer çok ümitliyiz diyor.

Kelkit halkı nezdinde karşılığı olan ve Kelkit’te yaptığı çalışmalara güvenle bakılan Kelkit Belediye başkanı Ünal Yılmaz ve Kelkit Ticaret Odası başkanı Mustafa Servet Daltaban tarafından ortak olarak yürüttüğü Kelkit Organize Hayvancılık ve İhtisas Bölgesinde kurulacak olan Kelkit Et Entegre Tesisi Projesi, fizibilite çalışmaları kapsamında bir araya gelerek istişarede bulundular. 

Düzenlenen toplantıya Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Kelkit Ticaret Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve yönetim kurulu üyeleri, Doç.Dr. Oktay Yıldız, ilçe tarım ve orman müdürlüğü  yetkilileri katıldılar.

Gümüşhane Ekspres Haber ailesi olarak bizde ilçe halkının beklentisinin boşa çıkmayacağına inanılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.