Kelkit Gençlik Merkezi Müdürü Hızlı Başladı

Daha önce ilçemizde pek çok okulda ve uzun bir süre Kelkit Çiftlik İlkokulunda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan, yine daha önce Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Aydın Ayvazoğlu, Kelkit Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevine atanmıştır.

 

Uzun yıllardan beri Kelkit Çataklar mevkiinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi, Müdürünün atanmasıyla birlikte  gençlik merkezinin  çevresinde iyileştirme  çalışmaları hızlı bir şekilde yapılırken gençlik merkezi müdürü hızlı başladı. Merkezin faaliyetlerinede hızlı   başlayabilecektir. Eğer merkez iyi yönetilir ve gençler bu önemli merkeze çekilebilirse burası Kelkit Gençleri için çok büyük bir avantaj olacaktır. Zira Gençlik Merkezleri;  gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirmek gençlerin kişisel, sosyal ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak,  gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak,  gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla çeşitli çalışmalar yapan, tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve spor faaliyetleri düzenleyen merkezlerdir.

 

Gençlik Merkezlerimizde yapılan tüm faaliyetler, gençlerimizin nitelikli zaman geçirmelerini, dolayısıyla her türlü zararlı ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlayacak önleyici ve koruyucu faaliyetlerdir. Bununla birlikte gençlerimizi, aileleri, toplumu bilgilendirmek ve farkındalığı artırmak amacıyla uzmanlar tarafından seminer, konferans, sunum çalışmaları da gerçekleştirilmektedir.

 

Gümüşhane Ekspres Gazetesi olarak Gençlik Merkezi Müdürü Aydın Ayvazoğlu’na başarılar diliyoruz.