Kelkit’in düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü Kutlandı

Kelkit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 15 Şubat cuma günü akşam namazından sonra merkez büyük camide uğurda canlarını vermiş olan bütün şehitlerimiz için Mevlid okutuldu.

17 Şubat pazar günü (Dün) sabah saat 11 de Kelkit İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl dönümü münasebetiyle Hükümet Konağı önünde programı düzenlendi. Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından göndere bayrak çekildi ve Atatürk anıtına çelenk sunumu ile devam etti günün anlam ve önemine dair konuşma yapıldı.

17 Şubat Kelkit’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutlamak adına pazar günü akşam kapalı spor salonunda yapılacak program ise herhangi bir neden gösterilmeksizin ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Törene Kelkit kaymakamı  Aziz Onur Aydın, kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, Ak Parti Kelkit ilçe başkanı  Sadi Tüysüz,  Kelkit Ak Parti Belediye Başkan Adayı Aziz Nas, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Zengin, belediye meclis üyeleri ve kurum amirleri katıldı.

Kelkit’imizin düşman işgalinden kurtuluşu programı kapsamında belediye başkanı Ünal Yılmaz beraberinde belediye meclis üyeleriyle birlikte ilçe Garnizon komutanlığına giderek garnizon komutanı Yüzbaşı Özgün Deniz Gezici’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdiminde bulundular.