Kelkit masterlar Türkiye şampiyonasında Gümüşhane’yi temsil etmek için yola çıktı

Kelkit Masterlar 17 – 24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası için yola çıktı.

Bilindiği üzere Kelkit Masterlar Futbol Kulübü Türkiye Masterlar ve Veteranlar futbol Ligi’nde  2019 – 2020 Sezonunda Doğu Anadolu Şampiyonu olmuş ve Türkiye Şampiyonasında Gümüşhane’yi temsil etme hakkı kazanmıştı.

Kelkit Masterlar Doğu Anadolu Grubunda Erzincan, Bayburt ve Gümüşhane gibi il takımlarını geride bırakarak şampiyon olmuş ve kuruluşunun ikinci yılında büyük bir başarıya imza atmıştı.

Türkiye’deki tek ilçe takımı olan Kelkit Masterların en büyük hedefi Antalya’dan da kupayla dönmek. Bu konuda görüştüğümüz Kulüp Başkanı Gökmen Yegin ve takım oyuncuları.

“Maddi ve manevi desteklerinden ötürü Kelkit Belediye Başkanımız Sayın Aziz Nas’ı dün (pazar) günü makamında ziyaret ederek sonsuz teşekkürlerimizi sunduk. İnşallah bize duyulan güveni boşa çıkarmayarak ilçemizi Antalya'da başarıyla temsil edecek ve Kelkit'imizin ismini tüm Türkiye’ye duyuracağız. Bizim amacımız, gençlerimize güzel örnek olmak, sporu sevdirmek, her yaşta spor yapılabileceğini göstermek ve tabii ki de ilçemizi en iyi şekilde temsil ederek Kelkit’imizin tanıtımına da katkısağlamaktır. ” diye konuştular. Yola çıkmadan önce Belediye Başkanı Aziz Nas’ı ziyaret eden Kelkit Masterlar, başkana şampiyonluk sözü verirken, Başkan Aziz Nas da Kelkit Masterların başarılı olacağına ve inşallah Kelkit’e şampiyon olarak döneceklerineinandığını söyleyerek, şampiyonluk temennisinde bulundu. Bizde Gümüşhane Ekspres ailesi olarak Kelkit Masterlar Futbol Kulübüne başarılar diliyoruz.