Kelkit'te aday adayı bazı müracaatlara halktan tepki var

İlçemiz Kelkit’te AK Parti’li olduğunu iddia edipte 7 Haziran genel seçimlerinde partinin yenilgisini dağda, kırda, bayırda piknik yaparak kutlayan bazıları, bu günlerde 31 Mart 2019 yerel yönetimler seçimlerinde AK Parti’den aday adayı olmak için adeta bir biriyle yarışıyorlar.

 

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’nin yenilgisini kutlayan bazıları bu günlerde Şartların getirdiği fırsatı değerlendirmek üzere, belediye başkanı, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi olmak üzere aday adayı olarak AK Partiye Müracaat ettiler.

Şartların getirdiği fırsatı değerlendiren aday adayları AK Partiye adeta hücum ederken, İlçede yaşayan iyi niyetli gerçek partili vatandaşlar bu duruma tepki gösteriyor ve tepkilerini İtalyan gazeteci ve İsrail devletinin havayı fişekler atarak kutlayanlar gibi kutlayan bazı aday adaylarının, değil aday göstermek partiden atılması gerekir. Bu konuda ilgili ve yetkilileri uyarıyoruz, Bu partiyi yolgeçen hanına çevirmeyelim. Söz konusu müracaatları aday göstermek değil. Parti’ye üyelikleri dahi silinmelidir diyorlar.