Kelkit'te Hıfzıssıhha Kurulu Toplantısı Yapıldı

Kelkit Kaymakamı Aziz Onur Aydın başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Küresel bir salgın haline gelen Koronovirüs (Kovid-19)’ün önlenmesine karşı yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

 

Kaymakamlığa bağlı ilgili kurumlarca gerekli koruma ve kontrol tedbirlerinin alındığı ve alınmaya devam edileceği hatırlatıldı. Koronavirüs (Kovid-19)’a karşı kurumlarımızın dezenfekte edilmesi, umreden ve yurt dışından gelen vatandaşlarımızın takip edilmesi, Umreci ziyareti yapılmaması ve umrecilerin dışarı çıkmaması kurumlarımızın işbirliği içerisinde hareket etmesi, halkın virüsün yayılmasına karşı duyarlı olması ve kalabalık ortamlardan uzak durması gerektiği özellikle ifade edildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın, Belediye Başkanı Aziz Nas, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Adem Karabiber, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Gamze Özçelik, Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Sağlam, Başhekim Yrd. Muhammed Olgun, Yazı İşleri Müdürü Ebubekir Çelik, KHGB Müdürü Çetin Kaya, Tarım ve hayvancılık Müdürü Bahadır Nasuhbeyoğlu, İlçe Müftüsü Selim Şahin, Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel ve Özel İdare Müdürü Hasan Çobanoğlu katıldılar.