Kelkit'te Kurban kesim alanları hazır

Kelkit’te Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurban satış ve kesim alanlarında hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. 

Bu çerçevede Kelkit’e bağlı Aşut köyünde Yusuf Aydın’a ait Kurban Satış ve Kesim Alanındaki hazırlık çalışmalarını tamamladı. Hijyen koşulları gözetilerek vatandaşların kurban satış ve kesim alanında ihtiyaçlarını daha kolay karşılayabilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılarak hazır hale getirildi.
Aşut köyünde Yusuf Aydın’a ait Kurban Satış Alanında çok sayıda büyükbaş kurbanlık satışa sunuldu. Satılan tüm kurbanlıklar,   titizlikle hazırlanan modern ve hijyenik ortamda, veteriner hekimlerinin kontrolünde, 17 kişiden oluşan ehil kasaplar tarafından kesimi sağlanacak. 

Gazetemizi davet ederek Kurbanlık Satış Alanını gezdiren Şirket yetkilisi Yusuf Aydın, satış a sunulan hayvanları ve kesim hanedeki hazırlıklar hakkında bilgi verdi. İşletme yetkilisi Aydın, “kurduğumuz kurban satış ve kesim noktalarında fiziki şartlar ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmıştır,  Kurbanını satın alan vatandaş hemen burada nakliyat vs. ödemesi yapmaksızın işletmemize ait modern tüm teknolojiyi içinde barındıran mezbahamızda kesim gerçekleştirildiği gibi parçalanarak kurban sahibine teslim edilecektir” dedi.