Kelkit’te muhtarlar gününe koronavirüs engeli

Kelkit’te 19 Ekim Muhtarlar Günü Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kelkit Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkan yardımcısı Adem Çağlar ve dernek yöneticileri Temel Çelik, Adem Olgun ve Muharrem Erdoğan tarafından çelenk konulmasıyla başladı.

Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ebubekir Çelik ve köylere hizmet götürme birliği başkanı Çetin Kaya’nın da katıldığı çelenk sunma töreninde saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından hep birlikte Atatürk Anıtı önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle program son buldu.

Muhtarlar onuruna Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas tarafından Ünlüpınar balık tesislerinde öyle yemeği verildi. Basının davet edilmediği yemek programına ilçe kaymakamı Aziz Onur Aydın, Emniyet müdürü Tayfun Yıldırım, garnizon komutanı jandarma teğmen Murat Sencer, kaymakamlık yazı işleri müdürü Ebubekir Çelik, köylere hizmet götürme birlik müdürü Çetin Kaya, muhtarlar derneği başkan yardımcısı Adem Çağlar, yöneticiler Temel Çelik ve Adem Olgun katıldılar.