Kelkit'te Polis 'in Vurduğu Vatandaşın Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

Kelkit’de polisin dur ihtarına uymayan motosikletli sürücüsu M.G (24) 'ün arkasında yolculuk yapan S.G (30) İsimli  şahıs polisin ateş etmesi sonucu   boynundan vuruldu. Vurulan şahsın durumunun stabil olduğu öğrenildi.

Olay bugün akşam saatlerinde Kelkit ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kelkit ilçe merkezinde  plakasız motosikletle hareket halinde bulunan şahıslara polis otosunda dur ihtarında bulunuldu. Şahıslar dur ihtarına uymayınca polis ekipleri harekete geçtiler ve üç el havaya ateş edilmesi üzerine  duran  motisklet sürücüsüne yönelik tekrar ateş idilmesi üzerine  açılan ateş sonucunda motosiklet sürücüsünün arkasında bulunan S.G. (30) isimli şahıs boynundan vuruldu. Boynundan vurulan S.G. kanlar içerisinde yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Boynundan vurulan 30 yaşındaki S.G. daha sonra ambulansla Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan  müdahalenin ardından ambulans   uçakla  Ankara'ya sevki gerçekleştirilen  S.G.’nin durumunun stabil olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

 

“Hem Adli Hem İdari Soruşturma Başlatıldı”

Olayı yakından takip etmek için olay yerine giden Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, “İlk müdahale burada yapılmış. Stabil bir vaziyette kanama durdurularak Erzincan’daki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderilmiş. Hayırlı bir haber almayı biz de bekliyoruz. Hem adli ve idari soruşturma başlatıldı, soruşturma sonucuna göre detaylı bilgi verilecektir. Şu aşamada önemli olan kardeşimizin sağlığı. Olayı takip ediyorlar, inşallah hayırlı bir haber almayı bekliyoruz” açıklamasında bulundu