Kelkit’te Sıcak Asfalt Çalışması

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahal, cadde ve sokaklar sıcak asfaltla kaplanıyor.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, “Her şey daha güzel Kelkit için” ifadesini kullanarak, “İlçemizi, modern, çağdaş ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Çalışmalara, İnönü Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi’nde başladığını ifade eden Başkan Yılmaz, “Belediye Başkanlığı görevine geldiğim günden itibaren hep yaşanılabilir, modern ve çağdaş bir Kelkit’i hayal ettim. Bu nedenle çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Doğalgazın ilçemize gelmesi ile birlikte cadde ve sokaklarımızdaki yollar zorunlu olarak bozulmuştu. Zaman geçirmeden bu güne kadar 20 bin ton sıcak asfaltlama çalışması yaptık. Bu yıl da 30 bin ton sıcak asfalt çalışması yapıyoruz” açıklamasında bulundu.

“1 Ay Sıcak Asfalt Çalışması Yapacağız”

Ana Caddenin asfalt ve kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını anlatan Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: “Binaların da sokak yapılandırılması ile Milli Egemenlik Meydanı’nın bulunduğumuz ana caddemiz çok güzel bir görünüme kavuştu. Şu anki çalışmamızın amacı ise mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplamaktır. Önceliğimiz ana yolların asfaltlanması olacak. Ara sokaklar ise ikinci bir çalışma ile tamamlanacaktır. Yapacağımız sıcak asfalt çalışmasında 30 bin gton sıcak asfalt kullanacağız ve bu çalışmamızı bir ay içerisinde tamamlayacağız.”

“Kelkit Her Türlü Güzel Hizmete Layıktır”

“Kelkit için gördüğüm güzel rüyaları bir bir hayata geçiriyorum” ifadesini kullanan Başkan Yılmaz, açıklamasını şöyle tamamladı: “Merkezden mahallelere doğru açılıyoruz. Kent merkezi gibi mahallelerimiz de çok güzel bir yapıya kavuşturulacak. Bunun çabası içerisindeyiz. İçme suyu sorununu nasıl çözüme kavuşturduysak, mahalle yolları ve ara sokakları da sıcak asfaltla kaplayarak sağlıklı bir yapıya kavuşturacağız.”