Kelkit’te Sokak isimlerini gösteren tabela eksiği giderilmelidir

Kelkit Belediyesi ilçenin eksiklerinden olan cadde ve sokak isimlerini gösteren tabelaları bu yıl kar yağmadan yenilemelidir.

İlçe sınırları içerisinde imara açık tüm mahalle, cadde ve sokaklardaki tabela eksiğinin giderilmesi amacıyla belediyenin bir çalışma başlatarak sokaklara doğal gaz verilmeden sokak tabelaları yenilenmeli ki bu güne kadar yaşanan aksaklıklar yaşanmasın.

 Acil durumlarda çağrılan ambulans, itfaiye ve 155 polis imdat’ın çağrıldığı adrese gecikmelide gitse felaket değildi. Ancak sokaklara verilecek olan doğalgazın Allah korusun sızıntı ve kaçaklarında telafisi mümkün olmayacak neticelere sebebiyet verir ki buda insanların felaketi olur.

Bu konuda umulur ki belediye başkanımız Sayın Ünal Yılmaz yukarda sözünü ettiğimiz eksikleri görürde olmayan, eskiyen ve yıpranan tabelalar, sok başlarına tek tek belediye ekipleri tarafından yerlerine monte edilir. Bu vesile ilede sokak isimlerinde güncelleme fırsatı doğmuş olur.

Kelkit İlçemiz mücavir alan içerisinde tabelası olmayan sokaklarımız var. Bazı sokaklarımızdaki tabelalarımız okunmayacak kadar kötü durumdadır. Dikilmesini önerdiğimiz yeni tabelalarımız gece görüşü olan reflektifli ve uzaktan rahatça algılanabilecek özellikte ve büyük yazılar ile yazılmalıdır.

 Yenilenen tabelalar sayesinde şehir dışından ilçeyi ziyarete gelen misafirlerimiz yol bulma konusunda sıkıntı yaşamasınlar.

 Böylelikle de ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşmuş olur.