Kelkit'te Tarlalara Bırakılan Hamsiler Zehir Saçıyor

Kelkit İstanbul Park karşısında bulunan piknik alanında, kimliği bilinmeyen kişi veya kişilerce kasalar dolusu hamsi çürümeye terk edilmiş.

Çevre için büyük bir tehlike ve mikrop saçan bu görüntünün bir an önce kaldırılması acilen gerekmektedir. Yetkili birimlerimiz insan sağlığını hiçe sayan, çevreye ve hayvanlara zarar verebilecek bu duyarsızlığın  müsebbiplerini acilen bularak sorumluların haklarında cezai işlem uygulamalıdır.

Bilindiği üzere Kelkit Kiptaş İstanbul Parkı, ilçemiz için büyük öneme sahip en değerli sosyal yaşam alanımızdır. Çocuklarımızla hafta sonlarımızı burada değerlendirir, önemli günlerimizi burada kutlar, misafirlerimizi burada ağırlarız.

Hiçbir kimsenin ya da hiçbir gücün halkımıza veya çevremize bu şekilde zarar vermeye hakkı yoktur. Buradan kaynaklanması muhtemel bir hastalık, tüm canlılara ve halkımıza zarar verebilir. Bu kötü görüntü, insan sağlığını hiçe saymak hatta ilçemize tuzak kurmaktır.

Kimliği belirsiz kişilerce atılan bu hamsilerin neden bu boş araziye bırakıldığı bir muamma olarak kalmamalıdır. İlgili ve yetkili kurumlarımızı acilen bu konuda göreve davet ediyoruz.

Bu kötü görüntülerin yorumunu siz değerli takipçilerimize bırakırken, halkımızın menfaatlerinin her yerde ve her koşulda takipçisi olacağımızın bilinmesini önemle belirtiyoruz.