Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetiminden Üniv'e Ziyaret

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı, Mustafa Servet DALTABAN ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yaşar DOGAN; Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim ZEYBEK 'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Meslek Yüksek Okullarımızın sorunları, Yeni açılacak bölümler ve Öğrenci kapasitesinin arttırılması yönünde durum değerlendirmesi yapıldı. Üniversite Öğrenci sayısının arttırılmasının Bölgemizin ticareti ve Üyelerimiz için ne kadar önemli olduğu vurgulandı.

Rektör; ZEYBEK ile Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri arasında gerçekleşen Görüşmede son günlerde iyiden iyiye ilçe halkını rahatsız eden anestezi bölümü ile ilgili konu gündeme geldiği ancak; Üniversite olarak üzerlerine düşenin en iyisini yaptıklarının altını çizen Rektör Zeybek bu konuda fazla bir şey söyleyecek durumda değilim dedi.

Samimi ve yapıcı görüşme sonrası Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerinin rektör Zeybek’i Kelkit’e davet etmelerine karşın memnuniyet duyarım diyerek cevap verdi.