Kelkit TSO Halkbankası ile Finansman Protokolü İmzaladı

Kelkit TSO ve Halkbankası yetkilileriyle yapılan bu protokol sayesinde Kelkit TSO üyeleri aşağıdaki 6 imkandan maksimum düzeyde faydalanabileceklerdir.Bu imkanlar aşağıda sıralanmıştır.

 

KOLAY VE HIZLI TİCARET Operasyonel süreçlerin minimize edildiği ve tahsilat riskinin olmadığı ticaret yöntemidir. Satış bedeli ertesi gün satıcının hesabına aktarılır.

 

TAHSİLAT GARANTİSİ Üye İş Yerine POS üzerinden yapılan satışlarda Halkbank güvencesi ile tahsilat sağlanır. Sektör ayrımı bulunmamaktadır

 

KLASİK ÖDEME/TAHSİLAT YÖNTEMLERİNE ALTERNATİF Para transferi, çek, senet, teminat mektubu gibi yöntemlere alternatiftir. Klasik ödeme sistemleri kaldırılır.

 

AVANTAJLI POS MALİYETLERİ ve FİYATLAMA MODELLERİ 4 farklı POS Fiyatlama Modeli sunulur: Ertesi Gün Ödeme, Vade + Bloke Gün, Vade + Komisyon, Kırık Vade + Komisyon

 

VADELİ/TAKSİTLİ SATIŞ İMKANI 540 güne varan Ödeme Vadesi sağlanarak Eşit Taksitli, Esnek Vadeli satış modeli ile ticaret kolaylaştırılır.

 

TEK KART ÜZERİNDEN ÇOKLU LİMİT YÖNETİMİ Paraf Ticari Kredi Kartlarının Kapalı Devre Limit özelliği ile tek bir satıcı firmada kullanılabilecek Genel Limit içerisinden ayrıştırılmış özel limit imkanı sağlanır.

 

Ayrıntılı bilgiye https://www.halkbankkobi.com.tr/.paraf-ticari-kredi... linkinden ulaşabilir. Başvurularınızı https://www.parafcard.com.tr/1033-uye_isyeri_basvuru_formu ve

https://www.parafcard.com.tr/Hizli_Basvuru adreslerinden yapabilirsiniz.