Kılıççı köy yolları kazaya davetiye çıkarıyor

Kelkit ilçemiz ile Kılıççı, Sadak ve bölgedeki  köylerin ulaşımını sağlayan yolların bozuk ve kullanışsız olması köylülerin hayli tepkisine neden oluyor.

 

 

Kelkit ile köylerimizin ulaşımını sağlayan bu yolda araç kullanmayanlar usta şoför olamıyor. Yollar o kadar bozuk ki sürekli zikzak yapmak zorundayız, neredeyse düz gitmek imkansızdır, aksi takdirde yollardaki çukurlara düşüyoruz.

   

Kelkit ile 12 Köy yolunu bağlayan Kelkit Kılıççı grup köy yolunda araç kullanan köylüler;  ''Bu duruma yetkililer neden duyarsız kalıyor. Bizler her gün İlçeye işlerimiz dolayısı ile gitmek zorundayız. Ancak yollarda oluşan binlerce çukurdan dolayı araçlarımız sanayiden geri gelmiyor. Çukurlara adeta makas atıyoruz. Eskidende bu yollar bozuktu ama sadak barajı sulama kanallarının yapılıyor olması neden gösteriliyordu.

 

Gelin görün ki Sadak barajı sulama kanalları bölğede yapılarak bitirildi. Şimdide belki kırız veya virüs bahane ediliyordur.

 

Ancak bu oluşan devasa çukurlara yama yapılamaz anlamına da gelmez. İllaki bu çukurlardan kaçması için aracını dereye mi birileri uçursun da ölsün ki o zaman çukurlar kapatılsın diyorlar.