Köse Belediyesi’nin araç parkı güçleniyor

Köse İlçe Belediye Başkanlığı araç parkını güçlendirmeye devam ediyor. Son yıllarda Köse Belediye Başkanlığı gerek belediye bütçesinden gerekse hibe yoluyla alınan araçlar ile güçlenen araç parkında eski model araç artık yok gibi.

Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler göreve geldiği günden itibaren “ bir yandan önceki dönemlerden kalma borçlar bir diğer yandan belediyenin eksiklikleri olan araç gereçlerin alımıyla mücadele ettiğini hatırlatırken son olarak Belediyenin öz kaynaklarından 930 bin TL ödeme yapılarak Son alınan sıfır Kuka kanal açma makinesini ilçeye kazandırdığına vurgu yaptı.

 Belediye Başkanı Turgay Kesler: “Belediyemizin en önemli ihtiyaçlarından birisi olan ve İlçe özel idaresi araç parkurunda’da bulunmayan kanal açma aracını almak mecburiyetinde kalmıştık söz konusu araçla köylerimize de hizmet vereceğiz oralardaki tıkanıklıklarda bizim sorunumuz durumundadır dedi. Belediye başkanı Kesler;  Köse Belediyemizin merdivenli itfaiye aracı eksik onu da inşallah yakında halledeceğiz zaten İstanbul Bahçeli evler belediyesi geçtiğimiz günlerde bize belediye hizmetlerinde kullanmak üzere otobüs ve pikap hibe etmişti, kendilerine şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.