Köse'nin Yeni Kaymakamı Görevine Başladı

2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi İle Kastamonu İli İhsangazi İlçesinden Köse İlçemize Atanan Kaymakam, Ömer Faruk Canpolat görevine başladı.

12.09.1989 tarihinde Erzurum’da dünyaya gelen Kaymakam Canpolat; ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamlamış olup, 2012 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden dereceyle mezun olmuştur.

1 yıllık süreyle Kamu Denetçiliği Kurumunda Uzman Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2015 yılında Erzincan Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Kaymakam Refikliği stajını sırasıyla Gümüşhane-Kelkit ve Muğla-Dalaman ilçelerinde, Teftiş Stajını Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığında tamamlamış; Kemaliye ve Ahmetli İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yapmıştır. Kaymakam Adayları Yönetmeliğinin ilgili hükümleri uyarınca yurtdışı stajı kapsamında İngiltere Sheffield Üniversitesinde 4 ay süreyle yabancı dil eğitimi alarak akabinde katıldığı Kaymakamlık Kursunu üstün başarı derecesi ile tamamladı.

Yurt dışı stajının ardından Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde görev yapan Kaymakamımız 31.08.2018 tarihli ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı İle İlçemiz Köse’ye atanarak görevine başlamıştır.