KYK lı Öğrencilerden Örnek Davranış

Sahip olduğu enerji ve dinamizm ile gençlerle beraber birçok eğitsel, kültürel ve sosyal faaliyete öncülük eden Kelkit Osman Nuri Efendi (KYK) Yurdunun çocuklarla, engellilerle, yaşlılarla, şehit ve gazilerle ilgili birçok sosyal sorumluluk projesi ile gençleri buluştururken, gönül coğrafyasını zenginleştirmeye ve gönül bağlarını sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Kelkit Osman Nuri Efendi Yurdunun pilot olarak başlattığı uygulama ile Kelkit Babakonağı Köyü İlkokuluna ziyarette bulunan gençler yarının neferleri olan kardeşlerine çeşitli hediyeler vererek çocuklara bir nebze olsun sevindirmeye ve mutlu etmeyi bildiler.  KYK'lı gençler öğrencilerle sohbet edip onlara üniversite hayatı ile ilgili geleceğe dönük bilgiler verirken yetkililerce yapılan açıklamada projenin dönem içerisinde bütün KYK yurtlarında periyodik olarak yürütülmesi planlandığını belirttiler.

Kelkit Osman Nuri Efendi   Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) nın sevilen ve başarılı müdürü Serhan Sevinç, bu seferde organize ettiği bisiklet kampanyasına KYK lı gençler kendi aralarında topladıkları paralarla belirlenen üç çocuğa bisiklet alarak, duyarlılık göstermiş ve çocukları yaz tatili yaklaşırken mutlu etmeyi bilmişlerdir.