Lütfi Kartal İl Genel Meclisi müracaatında bulundu

AK Parti Kelkit ilçe yönetim kurulu üyesi iş adamı Lütfi Kartal, İl Genel Meclis üyesi ada adayı olmak için parti yöneticiliğinden istifa ederek partisine il genel meclisi üyeliği için müracaatta bulundu.
Kartal AK Parti Kelkit ilçe teşkilatında yönetim kurulu üyesi olarak görev yaparken, dostlarının kendisine götürdüğü il genel meclisi üyesi ol teklifini, teşkilat yöneticisi arkadaşlarıyla yaptığı istişare neticesinde, parti yöneticiliğinden istifa ederek İl Genel Meclisi üyesi aday adayı müracaatında bulundu.
Kartal, müracaatı sırasında tüm teşkilat mensubu arkadaşlarının kendisine eşlik ettiğinin altını çizerken, basın açıklamasında bulunarak şu ifadelere yer verdi. "İnsanların koydukları hedeflere inandıkları doğrultuda başarı kazandıklarına inanıyorum. Ben de bu uğurda koyduğum hedeflerime inanarak aday adaylığı başvurumu yaptım. Hayatımın neredeyse tamamını Kelkit’te geçirdim ve geçiren bir birey olarak, İlçeme ve İlimize hizmet etmek benim için gurur verici bir sorumluluktur ifadesinde bulundu. 
Kartal sözlerinin devamında Mesleki tecrübelerimin, İlçeme hizmet etmede bana ışık tutacağına inanıyorum. Bu ilçede yaşayan akrabalarımın, arkadaşlarımın, aile dostlarımızın ve tüm hemşerilerimizin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını bildiğim, paylaştığım için onların derdine ortak olmak, çözüm üretmek, elimi taşın altına koymak, memleketim için çalışmak istiyorum. Kısacası bu yola çıkmamın temel sebebi memleketime olan sevdamdır.  Bu uğurda bana destek olan ilçe teşkilatı arkadaşlarıma ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eylesin," İfadelerinde bulundu.