Mali müşavirlerden mükellefe vefa

Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Leyla Bostancı şu açıklamalarda bulunmuştu. ”Küçük ve orta bütçeli işletmelerin KOSGEB kredilerinden faydalanabilmeleri için esnafların mutlaka veritabanına kayıt yaptırmaları gerektiğini söylemişti.


Bu açıklama  üzerine Gümüşhane ve Kelkit ilçemizde faaliyet gösteren Mali müşavirler Kelkit esnafına yardımcı olmak adına hiçbir karşılık beklemeksizin gecelerini gündüzlerine katarak mükelleflerine özverili bir şekilde destek oldular.

Takdire şayan çalışmayı Gümüşhane ekspres gazetesi olarak takdir ediyor tüm kamuoyunun bilgisine sunuyoruz. 


BOSTANCI ŞU AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU
Bostancı’nın Yaptığı açıklamada KOSGEB tarafından KOBİ'lere yönelik ilk bir yıl ödemesiz, 3 yıl vadeli, 50 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği verileceğini kaydeden Bostancı, “Söz konusu kredi desteğinden faydalanmak isteyenlerin öncelikle KOSGEB veri tabanına kayıtlı olması, kayıtlı KOBİ'lerin de veri tabanında ki bilgileri güncellemesi gerektiği bildirilmektedir. Krediden yararlanmak isteyen esnaflarımızın desteklerden etkin olarak yararlanabilmeleri için 19 Aralık başvuru tarihi öncesinden KOSGEB veri tabanına mutlaka kayıt yaptırılması gerekiyor. www.kosgeb.gov.tr adresinden online kayıt yaptırabilirsiniz” demişti.