MHP, aday adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı, 24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği seçimi öncesinde partilerine müracaat eden 5 aday adayını kamuoyuna tanıttı.

Gümüş Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına İl Başkanı Nadim Aydın, Merkez İlçe Başkanı Bilal Özdener, Öbektaş Belediye Başkanı Yemen Demir, ilçe başkanları, kadın kolları, ülkü ocakları yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve aday adaylarının hepsinin gerçek ülkücüler olduğunu ifade eden MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin aday bulamayacağı gibi bazı söylentiler vardı. Bugün burada birbirinden kıymetli 5 tane aday adayı arkadaşımızla kamuoyunun karşısına çıktık. Allah’a şükürler olsun ki, partimize gösterilen teveccüh sonrası büyük bir şahlanış var. Aday adaylarımızın hepsine başarılar diliyorum” dedi.

İl Başkanı Nadim Aydın’ın ardından aday adaylarından MYK Üyesi Akın Üstün, Dt. Çetin Işık, Engin Şanlıtürk, MYK Üyesi Musa Küçük ve İsmail Tozlu birer konuşma yaptı.