MHP’den Ankara Çıkartması

MHP’nin Ankara Çıkartmasına Gümüşhanespor Damgası

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisinde 24 Ekim günü yaptığı grup konuşmasına Gümüşhane MHP İl Başkanı Nadim Aydın öncülüğünde 60 kişilik ekiple katıldı.

 

Yaptığı grup konuşması sonrasında Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Gümüşhanespor’un 29 numaralı “Dr. Devlet Bahçeli” formasını, üzerinde “Bizim Gibi Sevmek Yürek İster” yazılı Gümüşhanespor atkısı hediye etti. Hediyeler karşısında memnuniyetini dile getiren Bahçeli, Gümüşhanespor’a başarılar diledi.

 

Konu ile ilgili Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, aralarında MHP İl yönetimi, Kelkit, Köse, Şiran, Kürtün, Torul ve Merkez İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, Öbektaş Belediye Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyelerinden oluşan 60 kişilik bir grupla Ankara’ya gittiklerini söyledi.

 

Ankara çıkartması sırasında Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin grup toplantısına da katıldıklarını ifade eden Aydın, “Grup toplantısı sonrası Sayın Genel Başkanımıza Gümüşhanespor forması ve atkısı hediye ettik. Ayrıca üzerinde ‘Kerkük Türk’tür, Türk Kalacak’ yazılı plaketimizi takdim ettik. Genel başkanımız hediyelerimizden son derece memnun kaldı. Özellikle Gümüşhanespor atkımız üzerinde yazan “Bizim Gibi Sevmek Yürek İster” sözünden mutlu oldu. Gümüşhanespor’umuza başarı dileklerini iletti” dedi.

 

Geçtiğimiz yılların aksine bu yıl Gümüşhanespor’un lig şampiyonu olarak PTT 1. Lige çıkacağı noktasında tereddütlerinin olmadığını kaydeden Aydın, “Gümüşhanespor Şampiyon olacak. Halkımız gibi bizlerde buna inanıyor, camiamıza başarılar diliyoruz” diye konuştu