MHP heyeti desdek istiyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit ilçe başkanı Özkan Keskin beraberinde MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayları Coşkun Korkmaz, Hayati Azizoğlu, Seyfi Akan ve parti yöneticileri ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni Nihat Zeyrek tarafından karşılanan MHP Heyeti 31 Mart yerel yönetimler seçimleri kapsamında, Gümüşhane Ekspres’i ziyaret ettiklerini belirten ilçe başkanı Keskin; bundan böyle il genel meclisi üyesi adaylarımız ile birlikte sürekli sahadayız, seçim çalışmalarımıza gece gündüz devam ediyoruz dedi.

Keskin; MHP olarak Kelkit’te ilk il genel meclisi adayları için seçim çalışmasını başlatan biz olduk. Kelkit Halkının MHP ye Büyük teveccühü var. İnşallah bu dönemde Milliyetçi Hareket Partisi Kelkit’te belediyenin ortağı biz olacağız ve çok güzel bir başarı öyküsü elde edeceğiz.  

 

Kelkit’in siyasi durumunu ve Ak Parti ile yapılan ittifakın nedenleri ve ilçeye kazandıracağı kazanımlarını değerlendiren başkan Keskin, Partileri’nin son durumu hakkında da bilgi verdi.

MHP Heyeti, Kelkit’te Cumhur İttifakı’nın belediye başkan adayı Aziz Nas için oy istediklerini, ancak il genel meclisinde MHP’nin adayı arkadaşları destekleyip, Gümüşhane’de Kelkit’i partimiz temsil edecektir. Aziz milletimiz, 31 Mart yerel Seçimlerinde MHP’ye “iktidar olma fırsatını versin istiyoruz” şeklinde konuştu.