MHP Heyeti Gümüşhane'de Temaslarda Bulundu

Milliyetçi Hareket partisi ( MHP) genel başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda başlatılan Adım Adım Anadolu hedef 2023 seçimleri aday belli karar net temalı köyüm benim sohbet toplantıları ülke genelinde devam ediyor.


Hafta sonu çalışma ziyaretleri kapsamında Gümüşhane’ye gelen MHP İzmir milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu. MYK Üyeleri Musa Küçük ve İdris Aydın’dan oluşan heyet Gümüşhane İl başkanlığının öncülüğündeki heyet ziyaretlerine Ülkü Ocakları genel başkanı merhum Metin Tokdemir’i kabrini ziyaret ederek ruhu için Kur-anı kerim tilaveti okuyarak ruhuna hediye ettiler.


Gümüşhane’ye bağlı merkez Kale köyü, Köse ilce merkezine bağlı Salyazı köyü, Kelkit’in Babakonağı ve Dereyüzü, Şiran ilçesi Akbulak ve Erenkaya, Torul ilçesi Altınpınar ve Kirazlı, Kürtün ilçesinde Demirciler ve Süme köylerini ziyaretlerde bulunarak 2023 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan ve MHP için destek istediler.  2 Gün süren çalışmalarda MHP heyeti tüm kadroları ile çalışmalara katılım sağladılar.