MHP’li Başkanlardan, Başkente Çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl teşkilatı, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek üzere dün Başkent Ankara’nın yolunu tuttu.

MHP İl Başkanı Nadim Aydın ve beraberindeki 7 MHP’li Belde ve Belediye Başkanlıyla birlikte dün Şiran’dan başkent Ankara’ya hareket eden Gümüşhane MHP heyeti, Ankara’da ilk olarak Genel Merkeze giderek Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeliyi ziyaret edecek.

Başkent’te gerçekleştirecekleri ziyaretin mahiyeti ile ilgili kısaca bir bilgi veren MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın “başkan arkadaşlarımızla birlikte önce genel merkezimize giderek genel başkanımız Dr. Devlet Bahçeliyi ziyaret edeceğiz. Akabinde çeşitli bakanlıklarımızdan randevu talebimiz olacak. Belediyelerimiz ile ilgili birtakım güzel projelerimiz var. Bu Projelerimizi hayata geçirmek için bakanlıklarımızdan randevu talep edip görüşmeler yapmayı planlıyoruz. İnşallah verimli bir ziyaret olur ve bu projelerimizi hayata geçirip vatandaşlarımızın hizmetine sunarız” dedi.

Başkent programına Milliyetçi Hareket Partisi Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın, Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel,  Kürtün Belediye Başkanı Enver Şen, Özkürtün Belediye Başkanı Yakup Turgut, Arzular Kabaköy Belediye Başkanı Çetin Rıza Tanış, Şiran Yeşilbük Beldesi Belediye Başkanı Sezai Doğan katıldı.