Milletvekili Pektaş Kelkit'te ziyaret ve temaslarda bulundu

Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, hafta sonu ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere geldiği Kelkit’te çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu.

 
Milletvekili Pektaş, Kelkit ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretini Ak Parti Kelkit İlçe Başkanlığına yaptı. Başkanlık makamında Ak Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz ve ilçe teşkilatı ile birlikte istişarelerde bulunduktan sonra beraberindeki heyet ile birlikte Aydın Doğan Caddesi üzerindeki esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.


Milletvekili Pektaş, kahve hanede vatandaşlarla birlikte çay içerek onların sohbetine ortak oldu. Eski İl Genel Meclis Üyesi, iş insanı Merhum Emrah Akan’ın çocuklarına taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Ak Parti İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, İl Genel Meclis Üyeleri Reşat Çalışkan, Sami Tuncay,  Ak Parti ilçe gençlik kolları başkanı Musa Demir ve ilçe teşkilat üyeleriyle birlikte sebze pazarı esnafını ziyaret etti. 


Daha sonra Milletvekilimiz Pektaş, ilçe Kaymakamı Aziz Onur Aydın ve beraberindeki heyetle birlikte yapımında sona gelinen Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu olarak hizmet verecek olan sağlık tesisinde incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.