Onursal başkan'dan duyarsızlığa isyan

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyerek adını 3. Lig’e yazdıran Kelkit Belediye Hürriyetspor’da yeni sezonla ilgili çalışmalara start verildi.

Onursal başkan Murat Akın;  ARİANA Gurup olarak biz ilçemize, özelde spor’a istenilenin en iyisini vererek 3. Lige çıkardık. Bunun karşılığı olarak ta diyoruz ki gelin Kelkit’in gözbebeği olan bu takıma tüm kesimler olarak sahip çıkalım. 3. Ligde ilçenin tanıtım ve gelişimi için etkin rol oynayacak bu takım sporcularına    kullanacakları sosyal tesisler, kalacakları yerler inşa edelim.

Devlet’imiz çok büyük ve geniş imkanları olan gençlik ve spor bakanlığı var ona bağlı Gümüşhane ve ilçemizde müdürlükler var. Takımın İlçemiz de oynayacağı maçlar için stat’ımız yetersiz tribünleri bulunmamaktadır. İl gençlik ve spor müdürlüğüne konuyu defalarca taşıdık. İlgileneceğiz demekten başka yaptıkları orta yerde bir şey yoktur.

Buradan birde sizin aracılığınız ile ilgili ve siyasilere, vekillerimize sesleniyoruz, gelin bu takıma birlikte destek olalım. Vekillerimizin bakanlık nezdinde girişimleri olsun. Konuya karşı duyarlı olsunlar istiyoruz. Spor bakanlığı var olan tribünlerin karşısına yeni tribün yapsın. Stat’ın etrafı duvarla kapatılsın.

 Buraları yapacak bakanlığımızın gücü yok diyorlarsa biz ARİANA olarak yaptıracak güce sahibiz. Bizi yaparız ederiz diyerek bizleri oyalamasınlar bize somut cevap versinler ilçenin 65 yıl sonra yakaladığı bu fırsatı kaçırmayalım ifadesinde bulundu.