ÖZEN KÖYÜNDE ÇALIŞMALAR SON SÜRAT

Özen Köyü Muhtarı Yasin Kılıç ve Ekibi tüm Köylere örnek olacak projeleri hayata geçiriyor. Muhtar Kılıç, Muhtarlık seçimlerine çok iyi bir ekip kurarak katıldık ve halkımızın teveccühüyle bayrağı devraldık. Ekibimize Köy işleriyle, devlet yazışmalarıyla ve hatta sosyal medyayla ilgili departmanlar kurarak köyümüzü tıpkı bir belediye gibi yönetmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle yoğun mesaide bizlere omuz veren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Köy konağımız önündeki çalışmaların büyük oranda tamamladık. Mezarlıkların çevre düzenleme, ağaçlandırma ve tel örgü işlemini tamamlayarak hizmete sunduk. Yeni su deposu yapım işini bitirmek üzereyiz. Yol genişletme çalışmalarını tamamlayarak duvar yapım işine başlıyoruz. Yeni mescit yapımını tamamlayarak ibadete açtık. Devam etmekte olan ve proje aşamasında olan çalışmalarımızı da ilerleyen haftalarda görücüye çıkaracağız.

Bu vesileyle bizlerden yardımlarını esirgemeyen Kaymakamlığımıza, Kelkit Belediyemize ve Ünlüpınar belediyemize şahsım ve Köylülerim adına şükranlarımı sunuyorum.