Polat çeşitli ziyaretlerde bulundu

İstanbul Pendik AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Pendik Gümüşhaneliler Derneği kadın kolları başkanı Derya Polat beraberindekiler ile birlikte geldiği Gümüşhane’de çeşitli ziyaret gerçekleştirdi.

 

Gümüşhaneliler Derneği kadın kolları başkanı da olan Derya Polat; sılayı rahim yapmak üzere geldiği Gümüşhane’de çeşitli ziyaret ve temasta bulundu.  Başkan Polat, Gümüşhane ziyaretlerine Torul seyir terasından başlayarak sırasıyla sürdürdü.
Buradan Kelkit’e gelerek Belediye başkanı Aziz Nas ile görüşen Başkan Polat Gazetemiz Gümüşhane Ekspres’i de ziyaret ederek gazete çalışmaları hakkında bilgi aldı ve başkanı olduğu Pendik Gümüşhaneliler Derneği ve Pendik Ak parti ilçe teşkilatı ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular. Gümüşhane ve Köse Belediyeleri’ni de ziyaretlerine ekleyen Polat, Gümüşhane Ak Parti kadın kolları başkanı Münire Şeyhoğlu’nun misafiri olarak sürdürdü.
Pendik AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyesi Derya Polat ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada “altın kalpli hemşerilerimin Sıcak, hoş muhabbetli, gönlü yüreği güzel insanlarına misafir olmaktan ziyadesiyle mutlu oldum, bizlere kapısını açan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum “ dedi.