Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Görevine Başladı

Kelkit Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Sağlam; Ben ve ekibim Kelkit halkı için yedi yirmi dört saat hizmet vermeye çalışıyoruz hazırız ve burada bekliyoruz.


Hastanedeki doktor sıkıntısının azaldığını belirten  Kelkit  Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Sağlam, yaptığı açıklamada; Hastanemizde son atanan doktorumuzla birlikte doktor sıkıntımız yok denecek kadar azaldı. Ben ve ekibim Kelkit haklı için yedi yirmi dört saat hizmet vermeye hazırız.  Sağlık alanında İlçemizi marka kent yapmak ve tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hükümetimizin ve Sağlık Bakanımızın destekleriyle  ilçelerimize daha iyi sağlık hizmetlerine kavuşturmaya devam edeceğiz.”dedi.


 Başhekim Sağlam; Sağlık Bakanlığı tarafından Kelkit Devlet Hastanesine atanan Ruh ve Sinir Hastalıkları uzmanı Doktor. Tüba Şerife Elmas gelerek görevine başladığını.Ayrıca Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı ve Genel Cerrahi Uzmanı görevlendirme olarak hastanede hizmete etmeye başladığının bilgisini verdi.