Sabri Varan Gönülleri Fed Ediyor

AK Parti Gümüşhane Kurucusu ve 22’inci Dönem Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, Kelkit ve Şiran’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

 

22’inci Dönem Gümüşhane eski Milletvekili Sabri Varan, hasret giderme ziyaretleri kapsamında geldiği Kelkit’te Gümüşgöze (Alansa)’yı ziyaret ederek dostlarıyla kucaklaştı.

 

Ziyareti sonrası bir açıklamada bulunan Varan,  “Kelkit’in muhafazakar siyasetin kalesi, Gümüşgöze’de eski günlerdeki gibi. Bize olan ilgi ve sevgilerini 15 yıl sonra aynı coşkuyla görmek beni mutlu etti, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

 

Şiran ilçesi ve Yeşilbük beldesini de ziyaret eden Sabri Varan, burada yaptığı açıklamada “AK Partimizin ilk ateşinin yakıldığı Şiran’da dostlarımla eski günleri andık,  eski ve yeni başkanlarımızla birlikte 2023 ‘ü bekliyoruz ilk gün ki aşkla ifadesinde”  bulundu.

 


Ziyaret gerçekleştirdiği dostlarının “Varan’ı özlediklerini ve AK Parti genel başkanı Cumhur Başkanı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Önümüzdeki seçimlerde milletvekili adayı olarak gösterilmesini aksi taktirde yol kazası yaşansın” istemiyorlar.