Şehit Kardeşinin Düğününe Yoğun İlgi

Kelkit Adliyesi Hakim, Savcı ve Çalışanları, şehit Er’in kardeşinin düğününe katıldı.

Şehit kardeşi olarak Kelkit adliyesinde istihdam edilen Mehmet Bülbül’ün,  Kelkit, Şiran yolu üzeri Şimşekler Havuz başı düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine katılan davetliler arasında olan Hakim, Savcı ve mesai arkadaşları genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Şehidin kardeşi Mehmet ile Bülbül ailesinin kızları Edanur'un düğün davetine iştirak edenler arasında bulunan Kelkit halkının gönlünde taht kuran, her muhabbette adı sıkça zikredilen, Kelkit’in sevilen ve unutulmayan eski başsavcısı,  şimdinin Bayburt ili adliyesi Cumhuriyet Savcısı Muhammet Fatih Özkılıç ve Gümüşhane Adliyesi sevilen yazı işleri müdürü İbrahim İbili’ninde diğer davetliler ile birlikte davul zurna eşliğinde horon oynamaları davetlilerden takdir ve alkış topladı.

Duygularını bizimle paylaşan Sevilen Savcı Muhammet Fatih Özkılıç; yaptığı konuşmada, "Vatan, istiklal ve istikbal için gözünü kırpmadan, kahramanca şahadete koşan yiğitlerin kıymetli aileleri aziz Türk milletinin emanetidir. Ben ve diğer arkadaşlarım da amanetimiz değerli kardeşimiz Mehmet ve Edanur Çiftimizi Bu mutlu günlerinde yanlarında olduk, çiftimize ömür boyu sadetler diliyoruz. Şehitlerimizin eli öpülesi anneleri bizim annelerimizdir, yüzünü asla yere eğmeyen, 'Vatan sağ olsun' diyen babaları bizim babalarımızdır, evlatları bizim canımızdan bir parçadır.

Şehit kardeşimiz ve onun gibi nice yiğitlerimiz canlarını vatanımıza feda ederken millet olarak bizlere düşen en önemli vazife ailelerini yalnız bırakmamak, en zor günlerinde ve en güzel günlerinde onlarla birlikte olmaktır. Bugün, şehidimizin kardeşinin dünya evine adım attığı mutlu gününde yanlarında olmak, heyecanlarını paylaşmak bizim için tarifsiz bir mutluluktur diye ifade " etti. 
Düğünde Gözden kaçmayan diğer bir detay ise, Damadın dayısı Hüseyin Güner ise davul zurna eşliğinde horun oynayan gençlerin başlarından para saçarak teşekkür etmesi oldu. İkram, takı merasimi ile devam eden düğün, fotoğraf çekiminin ardından Havayi fişeklerin ateşlenmesiyle  son buldu. Bizde Gümüşhane Ekspres haber ailesi olarak genç çiftimize tebrik eder bir ömür boyu mutluluklar dileriz.